

Utbildningsfilm om livsmedelshygien
Expertgruppen för måltider har tagit fram en utbildningsfilm, som vänder sig till alla som arbetar med måltiderna på en vårdavdelning.
Nyhetsbrev från FOU, februari 2020
I detta nyhetsbrev från förvaltnings- och utvecklingsorganisationen finns bl.a. information vad vi gjort under 2019 samt vad som sker framgent.
Ordförande har ordet, jan 2020
2019 bjöd på massor av inspiration, energi, skratt och utveckling; både i våra egna regioner men också inom det nationella arbetet vi gör tillsammans i Best Service.
Breddinförande av vårdnära service på Akademiska sjukhuset i Uppsala
Införandet av vårdnära servicetjänster har under den gångna sommaren sparat 200 timmar per avdelning på Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Mästerkocken 2019 – Kreativa kockar & klimatsmart mat
Stort grattis till Michael Svensson och Elias Assia från Norra Älvborgs sjukhus i Trollhättan, som vann årets tävling ”Mästerkocken Offentlig Gastronomi Patientmat 2019”. Läs mer om Mästerkocken 2019>>
Rapportportalen– en del i det nya webbaserade verktyget för nyckeltal
Den 7 november genomförde FOU en webbaserad utbildning i Rapportportalen.
Nyhetsbrev från FOU
I detta nyhetsbrev från förvaltnings- och utvecklingsorganisationen finns kort information om vad som sker fram till jul.
Beställ Best Service publikationer!
Best Service har begränsade möjlighet att lagerhålla publikationerna i pappersform och ser gärna att de fördelas ut på alla regioner.
Servicechefsdagarna 24-25 september
Tack för härliga Servicechefsdagar med många bra diskussioner!
Utbildning i det webbaserade insamlingsverktyget
För att underlätta insamlingen av nyckeltal kommer vi under hösten att använda ett nytt webbaserat insamlingsverktyg.
Kommande Möten
