Ordförande har ordet, jan 2020

jan 27, 2020 | BEST SERVICE

2019 bjöd på massor av inspiration, energi, skratt och utveckling; både i våra egna regioner men också inom det nationella arbetet vi gör tillsammans i Best Service. Det är otroligt inspirerande att läsa era inlägg på hemsidan där ni delar med er av det arbete fantastiska arbete som pågår runt om i vårt avlånga land – fortsätt med det!

Att vi delger och inspirerar varandra i det arbete vi gör är en otrolig styrka vi har som nätverk. Energin och hungern på inspiration och samarbete inom och mellan våra expertgrupper är större än någonsin, vilket återigen visar vikten av Best Service nätverk då det möjliggör en större arena att verka på även för den lokala utvecklingen- underbart!

 Jag ser fram emot att få vara en del av det spännande utvecklingsarbete som 2020 kommer att erbjuda, bl.a  den nationella dialogen kring nära vård som vi än så länge bara snuddat vid och som vi nu ska skapa möjlighet att fördjupa oss i.

Utvecklingen av Best Service nyckeltalsjämförelsen fortsätter med sjösättning av den digitala datainsamlingen. Arbetet med piloterna för att mäta kundnöjdhet fortsätter också.

{

Mycket är på gång inom Best Service, håll utkik på hemsidan för att hålla dig uppdaterad. Nu kör vi 2020!!

Vid pennan,
Helena Tauberman

Arkiv

Kategorier