Sommarhälsning från ordförande

jun 25, 2021 | Uncategorized

Äntligen är sommarens ljus och grönska här! Tillsammans med ovanligt många ettriga myggor som har letat sig fram, åtminstone här i Västernorrland. Aktivitetsnivån i nätverket är fortfarande hög och det händer en hel del;

Vi har genomfört FOUs dag den 25 maj med över 100 deltagare på länk! Det var spännande att ta del av resultatet, och ett viktigt tillfälle att träffas och utbyta erfarenheter. Fler träffar är inplanerade till hösten för erfarenhetsutbyte. Håll utkik på hemsidan för datum och mer info!

Sedan har vår gemensamma teamsyta börjat användas mer frekvent. Gå gärna in och bekanta dig med ytan och nyttja forumet för erfarenhetsutbyte, för att ställa frågor, ta initiativ till sk pop-up möten – möjligheterna är många! I dag finns över 200 personer upplagda i vår teamsyta för Best Service, och det är vi alla tillsammans som bygger nätverket och lär av varandra. Om du eller någon av dina kollegor i nätverket inte har tillgång till ytan så maila till kontakt@bestservice.se.

För övrigt vill jag flagga för att FOU har behov av en ekonom/controller för att ersätta Karin Bylund som lämnar nätverket för annat arbete. Här behöver vi din hjälp att hitta en ersättare. Kontakta Lena Lundin, styrelsens kontaktperson för FOU, Lena.m.lundin@sodersjukhuset.sedu har en lämplig kandidat för uppdraget.

När denna ljuva sommartid sedan har gått över till höst är det dags för Servicechefsdagar, dels den 23 september dels 17–18 november. Den 29 september bjuder Förvaltning- och utvecklingsorganisationen in till en digital föreläsning med Anders Lundin för inspiration till kommande utvecklingsarbeten. Notera gärna datumen redan nu i din kalender.

Avslutningsvis vill jag skicka med ett bra tv-tips denna sommar –  Äntligen måndag! | Best Sevice (bestservice.se), en dokumentärfilm om vardagshjältarna på Danderyds sjukhus.

{

Jag hoppas att du får just en sådan sommar som du önskar!

Vänliga hälsningar/ Kristiina

Arkiv

Kategorier