Inspirationsföreläsning, 29 september 2021

jun 21, 2021 | FOU

Den 29 september bjuder Förvaltning- och utvecklingsorganisationen in till en digital föreläsning med Anders Lundin som förhoppningsvis kommer att inspirera till kommande utvecklingsarbeten.

Anders kommer att föreläsa på temat Innovation, ledarskap och förändringsarbete och dela med sig av sina tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer. Anders Lundin har en bakgrund som elittränare och förbundskapten i handboll. Han är också utbildad SO-lärare och certifierad förändringsledare.

Anders Lundin har föreläst, undervisat och motiverat människor i hela sitt yrkesverksamma liv. Han arbetade länge som SO-lärare och som tränare och förbundskapten inom elithandboll ännu längre. I dag är han certifierad förändringsledare, vd för sitt eget företag Värdegrundsfabriken och professionell föreläsare sedan 1998. Anders Lundin har med sin gedigna erfarenhet inom elitidrotten och näringslivet hittat ett framgångsrecept för att skapa hälsosamma arbetskulturer som han delar med sig av i sina föreläsningar.

Anders Lundin föreläsning – Handlingskraft, arbetskulturer och resultat (athenas.se)

Konferensen är kostnadsfri för alla medlemsregioner i Best Service. Inbjudan finns på Best Service samarbetsyta på Teams.

Frågor besvaras av Förvaltning- och utvecklingsorganisationen fou@bestservice.se

Arkiv

Kategorier