Ordförande har ordet!

maj 30, 2019 | BEST SERVICE

Tiden rusar iväg, snart är det juni med allt vad det innebär – skolavslutningar, studentfirande och nyckeltalsjämförelser- underbart! Styrelsen för Best Service hade sista mötet innan sommaren i förra veckan och jag slås av det imponerade arbete som pågår inom expertgrupperna, förvaltnings- och utvecklingsorganisationen och hos er alla i vårt underbara avlånga land!

VNS fortsätter att skapa förhoppningar, energi och känsla av sammanhang, och samtidigt en hel del frustration. Jag tror att detta är ett av våra serviceområden som kommer engagera och utvecklas mest, men i olika snabb takt den närmsta tiden. Jag ser med spänning fram emot vart det kommer ta vägen! Här är verkligen ett område där vi ska dra nytta av varandra och den styrka vi har i vårt nätverk- de god exemplen och även lära av de mindre bra exemplen.

Arbetet med att digitalisera datainsamligen till nyckeltalsjämförselsen fortsätter och det finns nu en plan för hur detta ska inplementeras. Ett gediget arbete och en aggressiv, men genomförbar plan som gör att höstens arbete kommer effektiviseras och kvalitetssäkras. Förvaltnings-och utvecklingsorganisationen tillsammans med Ekan Managment har gjort ett fantastiskt arbete som ska bli otroligt spännande att dra igång på riktigt!

Pågående arbete med kundundersökningarna är också jättespännande att följa – återkoppling på det kommer inom kort!

Uppdraget som Björn Wiktorin från Danderyds sjukhus och Fredrik Björk från Gävleborg fått –  att fastställa Best Service fortsatta arbete och konstellation  gällande den långsiktiga lösningen för nätverket kommer det också återkoppling om till servicechefer och direktörer inom kort, håll utkick!

Inom Förvaltnings- och utvecklingsorganisationen kommer det ske en förändring under hösten. Tomasz Syberyjski har fått ett nytt uppdrag inom sin hemregion VGR, vilket medför att han kommer behöva lämnar över stafettpinnen till någon annan inom våra regioner.

Styrelsen återkommer genom servicechefsgruppen hur detta uppdrag kan sökas. Ett otroligt roligt, lärorikt och utvecklade uppdrag kommer alltså snart att utlysas – så var inte sen med intresseanmälan!

{

Jag ser fram emot att träffa flertalet av er i nästa vecka på vår konferens på Münchenbryggeriet i Stockholm. Vi är över 140 personer som samlas för att utbyta kunskap och erfarenheter!

Ha en skön sista vecka i maj 2019 så hörs vi snart igen!

 

Hälsningar,
Helena Tauberman
Ordförande Best Service

Arkiv

Kategorier

KONTAKT

Best Service
kontakt@bestservice.se


Förvaltning & Utveckling

fou@bestservice.se

INFORMATION

Best Service är ett frivilligt nätverk för serviceorganisationerna i samtliga regioner.

COPYRIGHT® 2019 | BEST SERVICE