Ordförande har ordet, jan 2021

jan 29, 2021 | BEST SERVICE

2021..det känns så hoppfullt och fräscht!! Arbetet inom Best Service har återigen tagit fart, både inom chefsnätverket och expertgrupperna.
Verksamhetsplaner och berättelser komponeras för fullt och det är så spännande att se allt vi gjorde 2020, trotts -eller tack vare- Covid-19!

Men- också energin och hunger som gör att vi nu lyfter blicken på det fortsatta gemensamma utvecklingsarbetet och erfarenhetsutbytet som ju ger oss så mycket i vardagen!

Det är inget roligt att vi inte kan ses fysiskt- jag är den först att räcka upp handen på det- MEN- den digitala mötesvärlden vi nu anammat ger oss möjlighet att ses oftare, och om behovet finns- i större eller fler konstellationer. Jag tror att detta innebär något positivt för oss och kombinationen av digital och fysiska träffar inspirerar till flera idéer och tankar kring hur vi skulle kunna utveckla detta ännu mer – the sky is the limit- fortsättning följer smile

{
Snön bara rasar ner här i Region Sörmland så kängorna åker strax på och snöängelverkstaden öppnas- jag kan bara inte sluta le! Ta hand om er nu!
Hälsningar,
Helena Tauberman
Ordförande, Best Service

Arkiv

Kategorier