Ordförandet har ordet!

apr 9, 2019 | STYRELSEN

Våren har med stormsteg äntligen anlänt och det har redan gått en vecka sedan vi hade Best Service årsmöte och årets första inspirerande servicechefsträff.

Det är alltid nyttigt att blicka bakåt och reflektera över vad som åstadkommits. Vilket år 2018 var för Best Service med bland annat:

  • Arbetet i Förvaltnings och utvecklingsorganisationen med fortsatt etablering av nyckeltasjämförelsen
  • Arbetet med den interna kommunikationen
  • Framtagningen och lanseringen av hemsidan

Det är också minst lika spännande och motiverande att spana på framtiden, vilket vi fick chans att göra när vi träffades. Extra inspirerande var det att höra Tobias Perdahl, specialistläkare, medgrundare och CMO på Doktor24 som berättade om deras arbete med utveckling för fysisk kontra digital vård och hur de i detta möter upp patienternas behov.

Gästföreläsning med Tobias Perdahl

Sammanfattning och dokumentation från dagarna och protokoll från årsmötet finns nu sparat på Projectplace i mappen för Servicechefsdagar.

Närmast, med högsta prioritet, är att arbeta vidare med att hitta en långsiktigt lösning för att bedriva nätverket Best Service vidare.

Best Service Årsmöte med Torbjörn Wirf och Helena Tauberman.

Save the date!

Jag vill passa på att påminna om 4 juni och Konferens för Erfarenhetsutbyte på Münchenbryggeriet i Stockholm. Kom ihåg att anmäla er eller era kollegor till denna dag full av inspiration och erfarenhetsutbyte-Best Service när det är som bäst. → Läs mer här

Kom också ihåg att boka in datumen för vår nästa Servicechefsträff 24-25 september.

{

Jag känner mig ordentligt påfylld med energi och, om möjligt, ännu mer nyfiken på hur framtidens service inom hälso-och sjukvården kommer utvecklas utifrån frågor såsom nära vård och framtidens digitala vård.

På återhörande och njut nu i vårsolen!

Hälsningar,
Helena Tauberman
Ordförande Best Service

Arkiv

Kategorier

KONTAKT

Best Service
kontakt@bestservice.se


Förvaltning & Utveckling

fou@bestservice.se

INFORMATION

Best Service är ett frivilligt nätverk för serviceorganisationerna i samtliga regioner.

COPYRIGHT® 2019 | BEST SERVICE