Inspirationsföreläsning – Innovation, ledarskap och förändringsarbete

Förvaltning- och utvecklingsorganisationen bjuder in till digital inspirationsföreläsning.

Varmt välkommen att lyssna till Anders Lundin på temat innovation, ledarskap och förändringsarbete.

Anders kommer att dela med sig av sina tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer. Anders Lundin har föreläst, undervisat och motiverat människor i hela sitt
yrkesverksamma liv. Han arbetade länge som SO-lärare och som tränare och förbundskapten inom elithandboll ännu längre. I dag är han certifierad förändringsledare, vd för sitt eget företag ”Värdegrundsfabriken” och professionell föreläsare sedan 1998.

Anders Lundin har med sin gedigna erfarenhet inom elitidrotten och näringslivet hittat ett framgångsrecept för att skapa hälsosamma arbetskulturer som han delar med sig av i sina föreläsningar.

Anders kommer att föreläsa på temat Innovation, ledarskap och förändringsarbete och dela med sig av sina tjugo års erfarenhet av aktivt förbättringsarbete i företag och organisationer. Anders Lundin har en bakgrund som elittränare och förbundskapten i handboll. Han är också utbildad SO-lärare och certifierad förändringsledare.

Anders Lundin har föreläst, undervisat och motiverat människor i hela sitt yrkesverksamma liv. Han arbetade länge som SO-lärare och som tränare och förbundskapten inom elithandboll ännu längre. I dag är han certifierad förändringsledare, vd för sitt eget företag Värdegrundsfabriken och professionell föreläsare sedan 1998. Anders Lundin har med sin gedigna erfarenhet inom elitidrotten och näringslivet hittat ett framgångsrecept för att skapa hälsosamma arbetskulturer som han delar med sig av i sina föreläsningar.

Konferensen är kostnadsfri för alla medlemsregioner i Best Service. En inbjudan finns på Best Service teamskanal och är även skickad till kontaktpersonerna i de regioner som deltog i vårens datainsamling. Saknar du en inbjudan? Hör av dig till FOU!

Frågor besvaras av Förvaltning- och utvecklingsorganisationen fou@bestservice.se

Datum

29 sep 2021

Plats

Digitalt
Kategorier